Jaana Lehto kolmen K-Marketin kauppiaaksi Kemissä ja Keminmaassa

Jaana Lehto (42) aloittaa K-kauppiasuransa lokakuun lopussa K-Market Pörhölänkankaan kauppiaana. Marraskuun loppuun mennessä Jaanan luotsattavaksi siirtyvät myös Karihaaran ja Kivikankaan K-Marketit Kemissä.

Lautiosaaresta kotoisin olevalla Jaanalla on takanaan seitsemän vuotta kahvilayrittäjänä. Ruokakauppaan Jaana on perehtynyt viime vuosina K-Market Lautiassa ja osastovastuullisena K-Citymarket Keminmaassa. Työn ohessa Jaana on opiskellut myyjän ammattitutkinnon ja esimiesvalmennuksen sekä kauppiasvalmennuksen, josta hän valmistuu marraskuussa.

“Kauppiaan työssä kiehtoo mahdollisuus tehdä töitä ja yhteistyötä erilaisten ihmisten kanssa. Työ on taatusti haastavaa, vaihtelevaa ja monipuolista”, Jaana sanoo.

Kauppojensa kehittämisessä Jaana luottaa tuoreuteen, paikallisuuteen ja hyvään palveluun.

“Haluan tarjota kaikissa kaupoissani alueen parasta palvelua ja rakentaa yhdessä ammattitaitoisen henkilökunnan kanssa asiakkaillemme parhaan mahdollisen tuote- ja lähipalveluvalikoiman. Erityisesti aion panostaa leipään, hedelmiin ja vihanneksiin sekä paikallisiin tuotteisiin”, Jaana sanoo.

Kauppojen työllistämät lähes 20 iloista kaupan ammattilaista siirtyvät kauppiaan palvelukseen vanhoina työntekijöinä. Jaanan kaupat ovat entisiä Siwoja ja Valintataloja. Kaikki K-Marketeiksi muutetut entiset Siwat ja Valintatalot siirretään K-kauppiaiden hallintaan vuoden 2018 loppuun mennessä.

Kauppiaan perheeseen kuuluvat myös puoliso Marko Lehto (43) sekä lapset Julia, Juuso ja Jere.

Jaana Lehdon K-Marketit Kemissä ja Keminmaassa:

  • 23.10.2017 alkaen: K-Market Pörhölänkangas (os. Kellolahdentie 1, Keminmaa)
  • 30.10.2017 alkaen: K-Market Karihaara (os. Koivuharjunkatu 55, Kemi)
  • 27.11.2017 alkaen: K-Market Kivikangas (os. Sammonkatu 2, Kemi)

Kommentit on suljettu.