Mitä tehdä jos haluan kauppiaaksi?

K-ruokakauppiaaksi tullaan Kauppiasvalmennuksen kautta.

Kauppiaaksi Ruokakeskon liiketyyppeihin pääset vain käymällä Ruokakeskon Kauppiasvalmennuksen. Valmennus koostuu verkko-opinnoista, ohjatusta kauppiastyön harjoittelusta sekä alueellisista ja valtakunnallisista lähijaksoista.

Jatkuvasti rullaavan Ruokakeskon kauppiasvalmennuksen voit aloittaa haluamanasi ajankohtana ja sen kesto on määriteltävissä tarkoituksenmukaiseksi.

Monessa tapauksessa valmennus halutaan kohdentaa etukäteen tarkastikin myös maantieteellisesti. Tuomme esiin näitä erityismahdollisuuksia kotisivujemme “Juuri Nyt”-osiossa.

Tutustu valmennukseen

Tältä sivustolta saat tietoa Ruokakeskon Kauppiasvalmennuksesta. Tutustu valmennukseen ja sen sisältöön saadaksesi käsityksen, millaisia asioita K-ruokakauppiaaksi haluavan täytyy omaksua ennen kauppiasuran käynnistymistä.

Tutustu K-ruokakauppiaan arkeen

Useimmiten asiat selviävät parhaiten tutustumalla käytäntöön. Siksi löydät tältä sivustolta myös kauppiasblogin, johon kirjoittavat kokemuksistaan aidot ja oikeat K-ruokakauppiaat. Heidän kertomustensa kautta pääset tutustumaan kauppiastyön arkeen sellaisena kuin se koetaan sadoissa K-ruokakaupoissa ympäri Suomen. K-ruokakauppias -blogi on oikea osoite myös omille kysymyksillesi ja kommenteillesi. Osallistu ja ota selvää!

Haluatko hakea?

Jos olet kiinnostunut K-ruokakauppiaan urasta, täytä hakemus. Hakemuksen yhteydessä on kysymyslomake jonka täyttäminen auttaa Ruokakeskon vastuuhenkilöa arvioimaan hakijan mahdollisuuksia  ja lähtökohtia Ruokakeskon Kauppiasvalmennukseen.

Siirry hakemukseen