Jalasjärvellä kudottiin joulumieltä

Haastoin marraskuun lopussa yhdessä henkilökuntani kanssa asiakkaamme kutomaan villasukkia hyvää tarkoitukseen. Kaupalle perustettiin villasukkien keräyspiste, jonne asiakkaat saivat tuoda itse kutomiaan villasukkia, jotka ennen joulua lahjoitettaisiin Jalasjärven kotihoidon kautta ikäihmisille. Kauppias lupasi lähteä talkoisiin mukaan lahjoittamalla villasukkien kaveriksi suklaalevyn, mikäli alkuperäinen keräysastia saataisiin täyteen ennen keräyksen päättymistä sunnuntaina 20.12.2015. Tempaus sai räjähtävän lähdön ja jo ennen itsenäisyyspäivää oli alkuperäinen keräysastia tullut villasukista täyteen!

Keräilyaikaa on vielä pari päivää jäljellä ja kaupalle on kertynyt jo yli 110 paria villasukkia. Tuntuu hienolta, että niin moni asiakas on lähtenyt keräykseen mukaan. Moni vanhus viettää joulun yksin,  joten on hienoa, että olemme voineet tarjota ihmisille mahdollisuuden muistaa myös heitä joulunalla. Keräys on saanut paljon kiitosta ihmisiltä niin kaupan käytävillä kuin sosiaalisessa mediassakin – myös kauppias on saanut tästä itselleen hyvän joulumielen kaiken joulukiireen keskellä!

Haluan toivottaa hyvää joulua ja menestystä vuodelle 2016 kaikille tämän blogin lukijoille!

 

Yli 110 paria villasukkia odottamassa uusia omistajia!

Yli 110 paria villasukkia odottamassa uusia omistajia!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 

Ilari Kontsas

Ilari Kontsas

Perinteinen ekonomin urapolku kirkastui kauppiasyrittäjyydeksi jo opintojen loppuvaiheessa. Menestyminen ruokakauppiaana ei kuitenkaan ole koulutuksesta kiinni, vaan omasta asenteesta ja intohimosta liiketoiminnan kehittämistä kohtaan. Ruokakauppiaana olen toiminut K-supermarket-ketjussa helmikuusta 2014 alkaen.

Lisää artikkeleitani